Møg, pis, lort. Når ikke det sner, blæser det. Og ikke bare lidt hyggebrise. Nej for pokker; det er jo Danmark det her. Iskolde vindstød af stormstyrke maser sig igennem alle lagene ind til mine brystvorter, der snart er så stive, at de prikker hul i skiundertøjet.

Møg, pis, dobbeltlort. ”Det er en kold tid, som vi lever i.” Jo tak, Kim Larsen. Men hvor fanden er det der Østre Gasværk, hvor man har det nogenlunde? Det er eddermaneme da godt nok ikke her.

Møglortepis. Alt det salt på vejene får mine sko til at ligne noget, der har stået på gulvet i en overaktiv teenageknægts værelse. Og hvad fanden smiler min nabo nu af, mens hun cykler forbi? Jeg håber, hun skvatter med fjæset først ned i en snedrive.

Pisselort. Og møg. Mine tæer konkurrer med brystvorterne om at være stivest. Heldigvis lider de fleste andre omkring mig ligeså meget. Dér opførte en mand lige lidt ufrivillig jitterbug for at undgå at ryge på røven, og dér måtte en kvinde droppe at holde om sin medbragte kaffekop med sine stivfrosne fingre.

Møgmøgmøgpislort. Er det for meget forlangt, at man i marts måned har vejr bare marginalt bedre end en arktisk dødsstorm? Hvad er du da egentlig for en led sadist, Danmark? Du ved jo godt, hvordan det påvirker mit humør, når du laver sådan et nummer her.

Lortemøg og ekstrapis. Egentlig burde jeg jo bare været blevet i sengen derhjemme. Den varme seng med en lun kat i fodenden. Hold kæft, hvor må den mis da egentlig være fint tilfreds med ikke at skulle på arbejde i dag. Eller nogensinde. Møgkat.

Nå, så kom man da frem på kontoret, som de naturligvis burde holde lukket indtil april. Og nu bliver jeg sgu nok også syg. Tak for det, Danmark. Man kan jo altid håbe, man kradser af, så man slipper for det her pis og lort og møg.

 

Skrevet af: Christian Klitholm 

Christian er stifter af LitteraTurpasset.
Han er journalist og ivrig skønlitterær forfatter.
Krimier, storladne eventyr og historiske romaner udgør
hjørnestenene i hans litterære diæt.
Mange af historierne her på siden bliver skrevet af Christian. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *