Det overambitiøse

2018? Jamen så kom da an! Du ligner mit år. Det er jo ikke de helt vilde krav, jeg stiller til mig selv. Jeg skal bare arbejde mindre. Og tjene mere. Nok også smide 15 kilo. Nej, 20. Og yoga! Jeg skal dyrke masser af yoga. Og starte hver dag med grøn te efter mindst 8 timers søvn. Ingen tvivl om, at jeg også skal rejse, elske, løbe, smile, meditere og læse mere. Junkfood, impulsshopping og computertid skal der til gengæld være mindre af. Jeg skal da vist også blive bedre til at gå lange ture med hunden i skoven, hente ungerne tidligere i skole og børnehave og lave mere mad fra bunden. Og så er der jo stress – dét skal jeg for alt i verden undgå …

Det champagnekærlige

Schå blev klokken schu 12. Og hold kæft, hvor ser I alle sammen bare godt ud. I fortjener schimpelthen et kys hver eneste dag hele året. Jep – dét bliver schu mit forsæt. Kys! Til alle! Hele tiden! Og jeg tror da lige, jeg schtarter med hende den søde i den røde kjole derovre.

Det hævngerrige

Den forfremmelse var min! Jamen det var den altså. Og så nuppede hun den – ja, selvfølgelig gjorde hun det. Når ens tunge smager så meget af chefens røvhul, kan det ikke blive anderledes. Den lede idiot. Men hun får det ikke let i 2018 – dét kan jeg altså godt sige. Jeg har tænkt mig at modarbejde hende i ALT. Og så var der også ham taxachaufføren, der kørte en omvej og alligevel insisterede på at kræve fuld betaling. Hvis nogensinde jeg ser ham igen, får han ikke så meget som en krone for turen! Det samme gælder de åndssvage håndværkere, der installerede den forkerte vask – INGEN betaling til dem næste gang. Og sikke da min kæreste smiler til mig hen over vinglassene. Det er garanteret fordi, han vandt skænderiet i forgårs. I 2018 kommer jeg til at vinde dem ALLE sammen. Så pak du bare smilet væk, smarte.

Det realistiske

Okay, lad mig lige se engang. Hvor meget af det, jeg rent faktisk planlagde i 2016, nåede jeg i 2017? Det lykkedes mig jo rent faktisk at komme af sted til spinning hver uge, så det bør jeg nok kunne fortsætte med. Ellers tror jeg bare, jeg vil forsøge at gøre mine kære og mig selv så glade som muligt. Godt nytår.

Skrevet af: Christian Klitholm 

Christian er stifter af LitteraTurpasset.
Han er journalist og ivrig skønlitterær forfatter.
Krimier, storladne eventyr og historiske romaner udgør
hjørnestenene i hans litterære diæt.
Mange af historierne her på siden bliver skrevet af Christian. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *